Historie - Købmad

Margueritten Grill & Café

Historie:
Den fik sit navn (Margueritten Grill) tilbage i 1991 da dronning Margrethe II, indviede ruten som i alt er på 4.218 km. Ruten er opkaldt efter dronningens yndlingsblomst, og derfor er ruten markeret med brune skilte med margueritblomsten.

Margueritten Grill & Café ligger på margueritruten som er en turistrute for bilister, som er lagt således, at man følger landets smukkeste vejstrækninger og undervejs passerer ca. 200 af Danmarks mest kendte seværdigheder og attraktioner.

Nye tider:
Ny ejer og nye idéer, men stadigvæk fokus på klassisk dansk mad, der er lavet rigtigt. Sådan er det hos Margueritten Grill & Café i Skødstrup, der i 2019 blev forpagtet af Henrik Harmsen.

Aarhusianeren, der bor med sin familie i Egå, har 25 års erfaring som restauratør. De gamle lokaler blev revet ned og erstattes med en helt ny udgave af Margueritten, hvor der blev plads til dobbelt så mange siddende gæster.

Der har været stor respekt for alt det gode gamle og her fortsætter Margueritten Grill & Cafe med at servere klassisk mad, der smager godt.

I ombygningen var der fokus på udviklingsmulighederne og der blev blandt andet lavet en take away luge. Så nu kan der bestilles mad hjemmefra, du springer ventetiden over og henter det i bilen, direkte fra en luge.
Se TAKE-AWAY HER

Nøgleordet – Danske værdier!
Vi laver gammel dansk mad til en fornuftig pris.
Vi sørger for et stort udvalg af danske retter som du kan nyde i lokalet eller tage med hjem. Du vil få kartofler fra lokale landmænd, dansk krogmodnet oksekød, kyllingenuggets fra danske gårdkyllinger, hjemmelavet sovs… og ja, så laver vi minimum 3 meter dansk flæskesteg hver dag!

Du er selv aktiv deltager i måltidet; Du henter selv dine drikkevarer og bestiller din mad ved disken. Du tager tallerken med retur til afrydningsstationen – Derfor kan vi servere gode råvarer til fornuftige priser.

Marguerittens medarbejder er unge mennesker med et stort hjerte og et ønske om at give dig en god oplevelse. De er ikke uddannet tjener eller gået på kokkeskole. Har i spørgsmål eller ønsker så spørg endeligt. Vi tror på, at gæsten skal have lidt mere end han/hun fortjener. Det er nemlig god service.

Lever vi ikke op til din forventning, så kom op og snak med os. Vi vil gerne løse udfordringen nu og her og give jer en god oplevelse – I morgen er det for sent.