Festlokale / Sushi kurser - Købmad

MAD UD AF HUSET

Vidste du, at du kan få leveret sushi til dit næste arrangement, firmafest eller havefest?

Skal du holde fest, konfirmation eller andre former for arrangementer – så sig til.
Vi har efterhånden en doktorgrad i fest og sørger hellere end gerne for, at dine gæsters smagsløg bliver godt underholdt.

Om det er den behagelige mundfuldstørrelse eller overflødighedshornet af fiskefavoritter, der skal serveres. Du kan også lade kokkene vælge. De har lidt af et talent for at finde ud af, hvad du vil have – også det, du ikke ved, du vil have, før du får det.

MAD I HUSET

Du kan booke vores nye lukkede og opvarmet terrasse helt gratis. Her kan du holde din egen fødselsdag, privatfest, firma arrangement eller julefrokost. Vil du booke hele lokalet kan vi arrangere  3 langborder med plads til 24 personer.

Det eneste krav for at book den hele for jer selv er at i minimum er 16 personer til spisning. Send os gerne en mail for at høre mere om den mulighed

Vi sammensætter en menu sammen. Er i til sushi kan vi tilbyder 2 sushi oplevelser 

“All you can eat” 
Vælg din sushi ud fra vores menukort.
Mandag til torsdag 189 kr
Fredag til søndag 229 kr
- Denne menu kræver i har booket et bord inden i kommer

 
"Kokkens valg" MENU
På japansk hedder det "omakase" og det betyder du giver vores sushi kokke fri hænder. De laver noget ud fra vores menu og ud fra deres erfaring inden for faget. Her kommer du altså til at smage noget unikt. Du slutter af med en dessert. 
10 stk. / 110 kr.
20 stk. / 200 kr.
30 stk. / 295 kr.
40 stk. / 385 kr.
- Denne menu kræver i har booket et bord inden i kommer
 

Ring til os
Send os en mail

SUSHI KURSER

Få en lækker og lærerig oplevelse ved at lave din egen sushi

Er du vild med sushi, så kom og prøv et sushikursus ved os. 
Det er den perfekte event for Jer, der søger lidt ekstra hygge med venner eller kollegaer.

Det tager typisk 8-10 år at blive uddannet som sushikok i Japan, så vi når ikke hele pensummet igennem. Men vi garanterer, at du får et godt indblik i sushiverdenen, når du deltager i et sushikursus med os.

Hos os har et sushikursus hygge og god mad i centrum. Det egner sig især godt til teambuilding, kick-off, fødselsdage eller andre sociale arrangementer, hvor arrangementet skal være anderledes og spændende.

Som en lille begyndelse fortæller vores kok Sylvain, hvad i skal igennem på sushikurset, og vi kommer ind på historie og baggrund om sushi. Du vil få en gennemgang af redskaber og ingredienser i sushi, lære at koge ris, lære teknikkerne i at rulle og skære forskellige ruller. Du bliver også introduceret til, hvordan du sammensætter en rulle, der har den helt rigtige konsistens og balance i smagen. Kursuset foregår på Engelsk eller Fransk.

  • Introduktion og baggrund om sushi
  • Gennemgang af redskaber og ingredienser
  • Lær at sammensætte, skære og rulle
  • Anretning og pynt af din egen hjemmelavede sushi.
  • Spisning og hygge (vi gir et glasvin / vand)

Efter sushikurset vil det være muligt at nyde din egen hjemmelavede sushi. Du kan også tage det med hjem og vis venner eller familie, hvad du har kreeret og lad dem smage på godterne.

Priser 695 kr. pr. pers. – dette er for det beskrevne forløb med en varighed på ca. 3 timer.
Minimum deltager for at arr. et kursus er 10 personer eller 6.950. kr.

Ring til os
Send os en mail