Historie - Købmad

 

Margueritten Grill & Café

Historie

I starten af 70erne fik en lokal mand en ide om at han ville åbne en grillbar.
Vores kilde kommer fra hans datter som i dag er +60 og hun besøgte os i juni 2023. Hun fortalte, at hendes far ville åbne en grillbar hvorefter han tog kontakt til landmanden på Skovlundvej 12. Det viste sig at landmanden også var advokat og datteren fortalte os at hendes af var noget forbavset over at få så en lang kontrakt retur. Men de blev enig og han fik lov til at sælge pølser fra landmandes jord.

Vi har desværre ikke navnet på manden eller hendes datter som vi fik en snak med. Hun fik vores mail og ville kontakte os med flere oplysningen. Dette er desværre ikke sket og derfor vil vi meget gerne opfordre andre i lokalområdet til at sende os en mail hvis de har oplysninger som vi kan bruge.

Men vi ved at "Margueritten Grill" fik sit navn tilbage i 1991 og at det blev et populært spisested i Skødstrup.
Navnet komme fra Margueritruten. Dronning Margrethe II indviede Margueritruten i 1991 og det er en 4.218 km lang rute opkaldt efter dronningens yndlingsblomst. Margueritruten er markeret med brune skilte prydet med margueritblomsten og fører bilister gennem landets smukkeste vejstrækninger og omkring 200 af Danmarks mest kendte seværdigheder og attraktioner.

I 2019 blev den oprindelige bygning revet ned, og Margueritten Grill blev genåbnet som Margueritten Grill & Café med 3 gange så mange siddepladser. Den drives i dag af Henrik Harmsen som selv er lokal kendt og har drevet restauration siden 1996.

Margueritten Grill & Café har opnået status som et populært stop for rejsende, der ønsker at nyde en lækker madoplevelse.

Under ombygningen blev der fokuseret på udviklingsmuligheder og tilføjet en take-away-luge. Nu kan gæsterne nemt bestille mad hjemmefra, springe ventetiden over og afhente deres mad direkte fra lugen i deres bil.


Overtagelse af sushilokaler har givet muligheder

Margueritten Grill & Café har altid været kendt for at servere klassiske retter af høj kvalitet, men som noget helt nyt har de fået muligheden for at gå mere utraditionelt til værks.

I juni 2023 overtog 'Margueritten' det ekstra køkkenområde, hvor tidligere Bar Sushi lå, og udvidede sit sortiment med salater og fiskeretter. Nu kan gæsterne nyde lækre små forretter, poke bowl-salater med kylling og fisk, stjerneskud, rejecocktail og et bredt udvalg af sushi.

Det ekstra køkkenområde beskæftiger to fuldtids sushi-kokke med 16 års erfaring, der sikrer, at sushiretterne er af høj kvalitet til rimelige priser. For eksempel kan man få en sushi-menu med 18 stykker til kun 149 kroner.

Det ekstra køkken er åbent hver dag fra kl. 16:00 til 20:30 (fra kl. 12:00 fredag og lørdag).

Som noget nyt kan Margueritten Grill & Café nu også levere sushi til forskellige arrangementer såsom konfirmationer, studenterfester og firmafester.


Familievenlig restaurant med mulighed for mere end bare mad
Margueritten Grill & Café er en hyggelig og familievenlig restaurant med plads til 40 spisende gæster indendørs og 50 udendørs. Ud over spisemulighederne tilbyder stedet også en minigolfbane med 18 huller, der giver mulighed for sjov og konkurrence for både børn og voksne.

Minigolfbanen rummer blandt andet Danmarks største minigolf-loop på to meter, samt en model af Storebæltsbroen, der strækker sig over otte meter. Vinderen af minigolf vinder desuden en gratis is.

Og så er der naturligvis den velkendte restaurant.  På Margueritten Grill & Cafe laver de både gammel dansk mad, burger og fiskeretter til en fornuftig pris.

På grill-siden af menuen kan gæsterne nyde retter som danske kartofler fra lokale landmænd, dansk krogmodnet oksekød, kyllingenuggets fra danske gårdkyllinger, hjemmelavet sovs og ikke mindst minimum tre meter dansk flæskesteg - hver dag!

Gæsterne er selv aktive deltagere i måltidet. Man henter selv drikkevarer og bestiller maden ved disken, hvorefter man selv tager sin tallerken med retur til afrydningsstationen. Denne selvbetjening bidrager til, at restauranten kan servere gode råvarer til rimelige priser.


“Gæsterne skal have lidt mere end de fortjener“

Personalet hos Margueritten Grill & Café består af unge mennesker med et stort hjerte og en vilje til at give gæsterne en god oplevelse.

Henrik Harmsen, ejeren af Margueritten Grill & Café, tror på, at gæsterne skal have lidt mere, end de fortjener, da det er essensen af god service.

“Har man spørgsmål eller ønsker, så spørg endeligt. Vi tror på, at gæsterne skal have lidt mere end de fortjener. Det er nemlig god service. Lever vi ikke op til din forventning, så kom op og snak med os. Vi vil gerne løse udfordringen nu og her og give jer en god oplevelse – i morgen er det for sent,“ lyder det fra Henrik.


Din hjælpende hånd til næste arrangement
Hvis man planlægger at afholde en fest eller et arrangement, kan man kontakte Margueritten Grill & Café, der har en bred erfaring med at arrangere og tilpasse menuen til enhver lejlighed.

Fra august 2023 vil de også tilbyde et lukket lokale, hvor man kan holde sin egen fødselsdag, privatfest eller arrangement. Det lukkede lokale er gratis at leje og har plads til 20 personer på terrassen.

Den eneste betingelse for at booke det er, at der er mindst 15 personer til spisning. Menuen og drikkevarerne kan tilpasses i samarbejde med personalet for at skabe den perfekte oplevelse.

Margueritten Grill & Café i Skødstrup er mere end bare en restaurant. Det er et sted, hvor gæsterne kan nyde lækker mad, konkurrere i minigolf og fejre særlige begivenheder.

Med sin historie, dedikerede personale og fokus på kvalitet og service har Margueritten Grill & Café formået at skabe en oplevelse, der får gæsterne til at vende tilbage.

Hvad du kan forvente ved os!

Vi er et hyggeligt og familievenlig restaurant. 

Du er selv aktiv deltager i måltidet; Du henter selv dine drikkevarer og bestiller din mad ved disken. Du tager tallerken med retur til afrydningsstationen – Derfor kan vi servere gode råvarer til fornuftige priser.

Marguerittens medarbejder er unge mennesker med et stort hjerte og et ønske om at give dig en god oplevelse. De er ikke uddannet tjener eller gået på kokkeskole. Lever vi ikke op til din forventning, så kom op og snak med os. Vi vil gerne løse udfordringen nu og her og give jer en god oplevelse – I morgen er det for sent.

Bestil mad online
Ring til os
Send os en mail