Menukort - Købmad

På Margueritten Skødstrup har vi 2 menukort!
Margueritten i Skødstrup har i dag 2 køkkener og de åbner ikke samtidig. Derfor er der også 2 menukort som du kan se herunder.

På Margueritten Risskov har vi 1 menukort!
Margueritten i Risskov åbner i starten af 2025. Menukortet er det sammen som vi har i Skødstrup hvor vi sælger vores danske tallerkneretter og burger. Vi kommer også til at sælge vores populær Poké Bowls. Sushi vil ikke blive en del af menukortet i Risskov. Det kan dog stadig bestilles til selskaber ud af huset.

Grundet inflationen og forhøjede prisstigninger i vores madvarer er menukortet kun vejledende. Opdaterede priser kan du på vores take-away side.
Margueritten Skødstrup:  KLIK HER
Margueritten Risskov (kommer)

Skødstrup menukort for sushi og poké Bowls.

Sushi køkkenet er åben hver dag fra 16:00.  Fredag til søndag åbner vi dog kl. 12:00. Vi har 2 lokaler i huset med hvert sit køkken.
Vores sushi og fiskeretter er lavet af rigtige kokke, som har mere end 20 års erfaring indenfor faget. Her møder I vores franske kok Sylvain. Han er altid klar på en snak om retterne… så længe det foregår på Engelsk eller Fransk.


 

Skødstrup menukort for dansk mad og burger.

Vores Grill køkkenet er åben hver dag fra 11:00. Her kan gæsterne nyde retter som steget flæsk med persillesovs, flæskesteg med hjemmelavet brun sovs og danske kartofler fra lokale landmænd. Vores burger er med dansk krogmodnet oksekød og kyllingenuggets er fra danske gårdkyllinger. Vi laver masse af hjemmelavet sovs og så sælger vi ca. 3 meter dansk flæskesteg om dagen!


Risskov menukort 

Vores køkkenet er åben hver dag fra 11:00 til 20:30 og vi lukker kl 21.00.

 

Lidt om vores sushi fisk og produkter.

Der har i 2025 været stor fokus på om opdræt af fisk. Som alt andet kan man købe dårlige og gode produkter. Vi holder os langt væk fra de lukkede billige fiske damme og udskåret fisk.

Vores sushi fisk bliver købet igennem firma Insula i danmark som har høj moral og et ansvar. Vores laks er opdrættes i havet omkring øen Frøya på den norske midt-vestkyst. I dette område har Golfstrømmen i årtusinder skabt stærke strømme med stor forskel på flod og ebbe, som sikrer tilførsel af næringsrigt og rent havvand to gange i døgnet hele året rundt.

Frøya har opnået stjernestatus for deres højkvalitetslaks, der i generationer har levet under ideelle vækstvilkår og deraf opnået en unik smagskvalitet, der særligt egner sig til sushi og sashimi.

Vi modtager øvrigt hele laks. Og vores sushi kokke skære selv fisken ud. På den måde opnår vi helt friske fisk og vi har selv mulighed for at se de er sund og friske.

Kvalitet betyder rigtig meget for Margueritten. Udover den dyre og højkvalitets Laks er størstedelen af vores varer dansk produceret. Vi bruger f.eks dansk velfærdskylling i vores kylling burger og krogmodnede dansk oksekød i vores burger. Kartofler er fra lokale landmænd og sovs er hjemmelavet.